RASAI KEENAKKAN NASI ARAB MANDY YANG DIMASAK DARI DAPUR RUMAH ANDA SENDIRI!

Ikut step campak - campak jer dekat dapur sendiri pun confirm bau harum semerbak 1 rumah dan rasa macam makan dekat negara Arab dah!

Boleh makan 1 keluarga 5-6 orang sampai kenyang dan JIMAT kos..

Mudah, Cepat & Semestinya sangat sedap sampai teringat - teringat 🙂

Confirm anda TAK AKAN MENYESAL kali ni.. Cubalah !!

Gambar Nasi Dalam Talam

MESTI ANDA PERNAH ALAMI PERKARA INI KAN?

  • Selalu kecewa bila pergi makan atau beli nasi arab di kedai, dah la mahal tapi rasa ala kadar jer... tak sampai rasa yang diharapkan..

  • Tengok dekat facebook nampak macam sedap tapi bila pergi makan, aduhaiii...

  • Kadang - kadang tempat yang ada tu jauh pulak nak pergi selalu tak boleh...

  • Kalau nak makan ramai - ramai kos la pulak mahal sepinggan pun dah dekat RM40.00. Kalau nak makan 1 keluarga 6 orang dah RM240

  • Nak buat sendiri tapi tak tahu nak beli rempah dan cara masak yang betul dan sedap...

  • Nak buat sendiri nak bagi sedap bukannya buat sekali dua dah boleh jadi kalau tak tahu cara dan teknik yang betul kalau tak ada orang tunjuk...

  • Kadang - kadang dah beli rempah tapi masih tak dapat rasa dan aroma nasi arab yang betul - betul sedap seperti yang diharapkan..

Tapi hati teringin sangat nak makan nasi arab yang sedap, boleh masak sendiri dan makan selalu, dan yang paling penting boleh jimat kos. 🙂

Sebab suami dan anak - anak memang sukaaa sangat makan nasi arab ni esspecially nasi arab mandy kambing (Lamb Mandy).

Ermmm, Sedappp sangat...

Alangkah seronoknya kalau ada 1 Set Rempah Nasi Arab Mandy yang lengkap dengan semua bahan - bahan yang diperlukan dan lengkap dengan cara dan teknik memasak yang betul dan sedap.

Baiklah...

Jangan bersedih lagi, kami faham situasi anda...

Sebab kami juga alami perkara yang sama dulu seperti anda alami sekarang!

 

Ya, kami juga adalah pemburu nasi arab sedap dan kami juga selalu hadapi masalah seperti diatas...

 

Sama seperti anda jugak...

 

Dan atas asbab ini lah kami mencari jalan bagaimana nak menghasilkan nasi arab mandy yang sedap dan lazat seperti makan di restoran arab yang mahal - mahal dari dapur rumah sendiri.

INI CARA MASAK NASI ARAB MANDY DARI DAPUR RUMAH SENDIRI JER!

Cepat, mudah dan sedap sangat sampai menjilat jari tau.. 

Tak cayer cuba lah dulu.. 🙂 

18

Kami mencari formula dan membuat R&D selama 5 tahun mengkaji (try & error)  apakah rempah dan bahan serta sukatan yang betul yang perlu digunakan untuk memasak nasi arab ini.

 

Dengan gabungan 30 jenis rempah ratus yang istimewa dari dalam dan luar negara (timur tengah) dan juga teknik memasak yang betul supaya menghasilkan bau aroma asli dan rasa nasi arab yang sangat menggiurkan. 🙂

Maka lahirlah...

Nasi Arab Mandy Lazeez

download (2)

Set Lengkap Nasi Arab Mandy Lazeez

Pakej lengkap Nasi Arab Mandy termasuk beras basmathi pusa cream istimewa, rempah nasi arab, rempah tumisan, bahan -  bahan lain, dan juga resepi cara memasak complete step by step.

  • Kami berikan rempah nasi arab Ummi Fiq yang berkualiti, sedap dan wangi. 

  • Kami berikan Beras Basmathi Pusa Cream (Parboiled) istimewa dan berkualiti menjadikan nasi arab lebih wangi, lembut tapi tidak hancur, dan sedap dimakan.  

  • Kami berikan rempah tumisan yang secukup rasa, tidak kurang dan tidak lebih supaya tidak merosakkan aroma dan rasa nasi arab. 

  • Kami berikan rempah khas untuk perapan ayam atau kambing yang telah diadun lengkap dengan bahan perasa sesuai dengan sukatan yang diperlukan. 

  • Kami berikan bahan - bahan lain untuk menambahkan lagi aroma dan rasa nasi arab mandy ini. 

  • Kami juga berikan arang dan aluminium foil sebagai pelengkap kepada teknik memasak nasi arab mandy yang betul. 

  • Untuk melengkapi proses penyediaan, kami berikan resepi lengkap cara memasak Nasi Arab Mandy Lazeez (Ummi Fiq) ini step by step.  

  • 1 pek lengkap Nasi Arab Mandy Lazeez ini boleh dimakan oleh 5 - 6 orang dewasa.   

photo_2020-01-30_10-33-55
photo_2020-03-25_17-46-37
photo_2020-03-25_17-46-37 (2)
photo_2020-03-25_17-49-21
photo_2020-03-25_17-49-19
16
photo_2020-12-21_01-43-13 (2)
photo_2020-12-21_01-42-46
photo_2020-12-21_01-42-44

Wahhh! Macam Sedap Jer...

Ya, Insyaallah sedap...

 

Dengan pakej lengkap ini bersama teknik memasak dan mengasapkan nasi mandy yang betul akan menghasilkan bau dan aroma yang wangi seperti dimasak menggunakan dapur bawah tanah tradisi orang - orang arab dan rasanya yang sungguh sedap seumpama anda makan di Restoran Arab di Mekah..

DAH LEBIH

Pelanggan Yang Berpuas Hati Dan Gembira Dengan Kelazatan Nasi Arab Mandy Lazeez Ni
photo_2020-12-21_01-42-29 (2)

"Lihat Apa Kata Pelanggan Kami"

WhatsApp Image 2020-05-16 at 08.07.45
WhatsApp Image 2020-05-16 at 08.07.45 (6)
WhatsApp Image 2020-05-16 at 08.07.45 (1)
WhatsApp Image 2020-05-16 at 08.07.45 (4)
photo_2020-12-21_01-43-13
photo_2020-12-21_01-42-48 (3)
photo_2020-12-21_01-42-47 (2)
photo_2020-12-21_01-42-47 (3)
photo_2020-12-21_01-42-46 (2)
WhatsApp Image 2020-05-16 at 08.07.45 (9)
WhatsApp Image 2020-05-16 at 08.07.45 (3)
WhatsApp Image 2020-05-16 at 08.07.45 (2)
WhatsApp Image 2020-05-16 at 08.07.45 (7)
photo_2020-12-21_01-42-49
photo_2020-12-21_01-42-48 (2)
photo_2020-12-21_01-42-47
photo_2020-12-21_01-42-48
photo_2020-12-21_01-42-46 (3)

Ini hanyalah beberapa komen dan feedback kepuasan dari ribuan pelanggan kami yang telah pun mencuba dan merasai sendiri keenakkan rasa nasi arab mandy lazeez ini. 

Anda juga perlu rasai dan nikmati sendiri bagaimana rasanya hari ini 🙂 

Macamana nak dapatkan Nasi Arab Mandy Lazeez Ni?

Nasi Arab Mandy Lazeez

HARGA ASAL

NASI ARAB MANDY LAZEEZ

RM35.00

Namun, kami nak kongsi dengan anda apa yang kami dan pelanggan kami rasa...

SEKARANG, HARGA OFFER

>> RM29 SAHAJA <<

Nak Lagi Murah & Jimat?

Alang - alang dah jumpa kan...

Baik ambik pakej Tripple Pek ni terus.

Kami bagi harga baguihh punya untuk hampa hari ni, postage pun jimat..

Pakej Lebih Jimat

NASI ARAB MANDY LAZEEZ TRIPPLE (3) PEK

RM105.00

>> RM85 SAHAJA <<

Anda boleh tekan butang "TEMPAH SEKARANG" di bawah sebelum kami kehabisan stok kerana permintaan sangat tinggi sekarang ini. 

Kami JAMIN anda pasti akan BERPUAS HATI dengan pilihan ini!

logo produk

Penting: Pihak kami akan proses dan poskan tempahan anda pada hari yang sama untuk order sebelum jam 12 tengahari. Anda akan menerima selewatnya 2-3 hari bergantung pada kecepatan pihak courier servis (J&T) atau Pos Laju. 

© COPYRIGHT 2022 | UMMIFIQ.COM

Hi. I'm H2 section title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque at urna vitae tortor sollicitudin sodales at consequat diam. Fusce tempor mi id aliquet rutrum.

ESSENTIALS

$ 19 / month
  • 5GB Storage
  • 500 Users
  • 15 Domains
  • 1 Year Support
Popular

ULTIMATE

$ 99 / month
  • 100GB Storage
  • Unlimited Users
  • 50 Domains
  • Lifetime Support
  • Concierge Migration

PREMIUM

$ 49 / month
  • 10GB Storage
  • 1000 Users
  • 20 Domains
  • Lifetime Support

Need a custom plan? Lorem ipsum dolor sit amet, get in touch consectetur adipiscing elit.

×
×

Cart